Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Ala Modalaindi

Εχθές ήταν μια πάααρα πολύ βαρετή μέρα. Και γω όταν βαριέμαι βλέπω ταινίες... σωρηδόν. Έτσι, έκανα μια μικρή έρευνα στο διαδίκτυο, βρήκα 2 ωραίες πηγές (εδώ και εδώ) για σινεμά Telugu για τις καλύτερες ή πιο εμπορικές ταινίες του 2011 (μιας και ο Ιανουάριος είναι μήνας ανασκοπήσεων) και έλιωσα μπροστά στο λάπτοπ. Έχουμε και λέμε:

1η ταινία:

Ala Modalaindi

Πρόκειται για μια ρομαντική κομεντί (τι άλλο!) που έχει να κάνει με την περίπλοκη και άτυχη σε πολλά σημεία της, φιλία-που-εξελίσεται-σε-έρωτα δύο νέων, της Νίτυα (Nithya Menon) και του Γκάουταμ (Nani).

Η Νίτυα και ο Γκάουταμ λοιπόν, γνωρίζονται κάτω από πολύ στρεσογόνες συνθήκες, στον γάμο των πρώην τους: ο πρώην της Νίτυα, γιατρός, παντρεύεται την πρώην του Γκάουταμ, την οποία γνώρισε στο νοσοκομείο όπου δούλευε, όπου νοσηλευόταν ο Γκάουταμ λόγω ατυχήματος που προκάλεσε η Νίτυα με ένα μπαλάκι του κρίκετ ενώ έπαιζε, με αποτέλεσμα να προκαλέσει καραμπόλα αυτοκινήτων με θύμα το Γκάουταμ! (Λατρεύω τα εντελώς απίθανα και larger-than-life σενάρια του ινδικού σινεμά!)

Το ένοχο μπαλάκι...

Το ατύχημα...

Το νοσοκομείο...

Η ευτυχής κατάληξη! (όχι όμως για τους ήρωές μας...)
Για ένα περίεργο λόγο παρευρίσκονται και οι δύο στο γάμο (δεν καταλαβαίνω, εγώ δεν θα πήγαινα σε γάμο του πρώην μου ούτε να με πληρώνανε...), το στρες όμως είναι μεγάλο και το πνίγουν στο ποτό, με πολλές ατυχείς συνέπειες:

Οι δύο νέοι βρίσκονται μετά από λίγους μήνες σε ένα μπαρ και ανανεώνουν τη φιλία τους: βγαίνουν μαζί για ψώνια σε αυτό το χαριτωμένο τραγουδάκι:


Περνάνε μερικές μέρες μαζί και ο Γκάουταμ συνειδητοποιεί ότι είναι ερωτευμένος με τη Νίτυα, αλλαααά όταν αποφασίζει να της το πει, σκάει μύτη ο αρραβωνιαστικός της!

Να μην τα πολυλογούμε, αυτό συμβαίνει αρκετές φορές στην ταινία, μια η Νίτυα καταλαβαίνει ότι τον αγαπάει αλλά σπάει ο διάολος το ποδάρι του και κάτι γίνεται και παρεξηγεί, μια ο Γκάουταμ θέλει να της το πει και γίνεται κάτι άλλο! Αλλά μην ανησυχείτε, τα βρίσκουνε στο τέλος, μετά από πολλές περιπέτειες!

Δύο πράματα μου άρεσαν στην ταινία, ο χειραφετημένος χαρακτήρας της Νίτυα, που κατά τη διάρκεια της ταινίας χωρίζει με 3 γκόμενους, μεθάει, ξερνάει, δέρνει κάτι αλήτες

Στην υγειά μας ρε παιδιά!

Νίντζα γκερλ

και ο metro χαρακτήρας του Γκάουταμ, που δεν δέρνει πολύ, δεν τον πειράζει και πολύ αν τον περνάνε για γκέι και δεν πλακώνει στο ξύλο τις 2 γκόμενες που τον παράτησαν, ούτε κάποιον από το σόι τους

...σε τρίο...

...με χαριτωμένο φόντο...
  2η ταινία:

... θα την γράψω σε άλλο ποστ γιατί τώρα κουράστηκα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου